ARCHIEF advertorials/oproepen

3 x last-minute aangepast weg met het hele gezin!

last-minute

Vraag willekeurige ouders van een zorgintensief kind wanneer ze zich het meest beperkt voelen en het antwoord is ‘tijdens de vakanties’. Want waar kun je terecht als je kind prikkelgevoelig, rolstoelgebonden of anderszins ‘lastig’ mee te nemen is? Nou, hier dus. Zelfs (we konden het haast niet geloven) last-minute. En het is nog betaalbaar ook.

TEKST Elise van der Velde

Ben jij ook altijd al moe van het geregel voordat je een weekendje weg kunt? Bijvoorbeeld voor een hoog-laag bed, een tillift of zorg op maat? En schrik je ook steeds van de wachttijden en prijzen? Bekijk dan snel deze drie fijne aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds waar je écht zorgeloos vakantie kunt vieren of een weekendje weg kunt met het hele gezin. En dat al vanaf € 35,- per nacht per appartement. Uit eigen ervaring (drie kinderen waarvan de oudste werkelijk alle hulp nodig heeft die ooit is uitgevonden), durf ik te beweren dat elk gezin hier blij wordt en totaal kan ontspannen.

1. Logeren tussen de boomtoppen in Arnhem (Veluwe)
Huis Arnhem, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier logeren jullie letterlijk tussen de tussen de boomtoppen! Zo hoog gelegen is dit vakantiehuis met zijn drie lichte en ruime aangepaste appartementen. Ideaal voor een week, midweek of weekend weg aan de rand van de Veluwe. Er zijn drie aangepaste vakantieappartementen, met keuken, woonkamer, patio, badkamer en één of twee slaapkamers (ook met bedboxen).
Kijk hier voor de last-minute opties in Huis Arnhem

2. Uitwaaien in de Hoeve in Friesland
In de Hoeve in zuidoost Friesland kun je genieten van bos en platteland. Er is een huiskamer met piano en openhaard, een superleuke inpandige glijbaan over twee verdiepingen en een snoezelruimte! De Hoeve heeft vier aangepaste appartementen met aangepaste badkamer en één hoog-laag bed. Eén appartement heeft een tillift, verder kun je (indien beschikbaar) gratis hulpmiddelen gebruiken. Is je kind gek op paarden? Boek in oktober het paardrijd arrangement!
Kijk hier voor de last-minute opties in de Hoeve 

3. Logeren in een waar kunstwerk in het Geuldal
Wie ooit in het Geuldal bij Valkenburg is geweest kan het beamen: hier is het sprookjesachtig mooi. In de Kindervallei, het derde aangepaste vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, voel je je helemaal op vakantie. Het kleurrijke gebouw heeft acht appartementen en is ontworpen door niemand minder dan kunstenaar Hundertwasser. Extra bijzonder: bij de aangepaste speeltuin vind je de enige rolstoeltoegankelijke boomhut van Nederland.
Kijk hier voor de last-minute opties in de Kindervallei.

Lees ook waarom Erika graag zoveel mogelijk inclusief op vakantie gaat.

Mooie initiatieven, waar de kwaliteit van de producten en diensten voorop staat verdienen aandacht. Heb jij ook zo’n initiatief? Laat het ons weten, dan maken we er samen een verhaal van!

 

 

 

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest