aanbieding

prachtboek ‘Om wie je bent’ van Aaltje van Zweden voor 5 euro

Aaltje van Zweden

KORTINGSACTIE VERLOPEN: Aaltje van Zweden, echtgenote van dirigent Jaap van Zweden, beschrijft in haar boek 'Om wie je bent' haar strijd voor het geluk van haar zoon met autisme. Het is een indringend beschreven en herkenbaar gevecht voor elke ouder met een zorgintensief kind. Maar ook haar eigen, onveilige, jeugd en haar ontmoeting met Jaap komen aan bod. Dit maakt het een even aangrijpend als ontroerend levensverhaal. 

TEKST Elise van der Velde

Terwijl Jaap carrière maakt, en zij samen met hun twee jonge kinderen een mooi leven opbouwen, raakt Aaltje zwanger van de derde. Al tijdens de zwangerschap vermoedt ze dat er iets mis is, maar pas jaren na de geboorte wordt bij Benjamin autisme vastgesteld. Door de confrontatie met herinneringen aan haar onveilige jeugd, vindt Aaltje de kracht om de problemen rond haar zoon het hoofd te bieden. En juist Benjamin is degene die haar leert het leven te accepteren zoals het is.

‘Om wie je bent’ is een must-read voor elke ouder met een zorgintensief kind. Als vrouw van één van ’s werelds bekendste dirigenten, moeder van vier kinderen en voorvechter van de erkenning van autisme, laat Aaltje van Zweden zien waar liefde toe in staat is.

KORTINGSACTIE VERLOPEN
Speciale actie voor Lotje-leden
Wil jij ‘Om wie je bent’ lezen? Aan Lotje-leden mogen wij 10 exemplaren weggeven voor € 5,-. Wees er snel bij en vul onderstaand formulier in. De actie is geldig tot 16 februari 2018. En laat ons vooral ook weten wat je ervan vond! (We maken de uitslag alleen aan de winnaars bekend.)

Bekijk ook de uitzending van de Tros TV Show, waarin Aaltje van Zweden prachtig vertelt over haar leven met Benjamin.

Ook tennisser Paul Haarhuis heeft een autistische zoon. In dit interview met Lotje&co vertelt hij hoe de diagnose hun gezin ingrijpend veranderde

Zo’n mooi boek met korting kopen, is weer een reden om lid te worden!

samen maken we Lotje mogelijk

 

 

 

Eén reactie op “prachtboek ‘Om wie je bent’ van Aaltje van Zweden voor 5 euro”

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest