DOE MEE

kdc aandachtslab


23 juni 2017

Stichting KCC Aandachtslab is een kleinschalig zorgcentrum. Tot stand gekomen omdat Maud vond dat het anders kon en moest.

Maud Halkes, de moeder van Suus, (9 jaar, ernstig meervoudig beperkt) zag haar dochter meer stimulans nodig had, dan haar kinderdagcentrum kon bieden. Ze nam het heft in eigen handen en richtte KDC Aandachtslab op.

De kernwaarde van het kindercentrum is dat ontwikkelingsgerichte stimulering en begeleiding plaatsvindt van ernstig meervoudig beperkte kinderen. Het is kleinschalig, dus flexibel, met individuele begeleiding per kind. Therapieën en methodes worden zo nodig zelf ontwikkeld, het personeel werkt interdisciplinair met veel aandacht voor een gezonde leefomgeving. Op http://www.aandachtslab.nl vind je alle informatie en inspiratie.

Hoe Maud het centrum tot stand heeft gebracht, lees je in Lotje&co editie 27.

Vind je dit bericht interessant? Wil je dat Lotje&co herkenbare artikelen blijft maken, in print en online? Dan is nu je hulp nodig. Ga naar https://www.lotjeenco.nl/help-je-mee en lees wat jij kan doen om Lotje&co overeind te houden. 

 

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest