ARCHIEF advertorials/oproepen

neem uw kind veilig mee in de auto

aangepaste autostoel
TEKST B&S

Kinderen met een beperking vinden vaak onvoldoende steun in de standaard verkrijgbare autostoelen. Het spreekt voor zich dat ook deze ouders hun kostbare bezit graag veilig van A naar B brengen. Een comfortabele (meegroeibare) autostoel of een fixatiesysteem is vaak een must.

B&S mag zich bij uitstek de specialist noemen op het gebied van het vervoeren van kinderen. Wij hebben een uitgebreid assortiment ‘standaard’ autostoelen. B&S is partner van Thomashilfen/Recaro & RehaNorm voor de Nederlandse markt. Bij ons kunt u terecht voor de Reha-lijn van de welbekende Recaro autostoelen. Daarnaast bieden wij de Carrot 3 autostoel aan. Deze autostoel groeit als het ware mee. Als het kindje groeit, kan de stoel uitgebreid worden met verlengingsdelen zodat men niet direct een nieuwe stoel hoeft aan te schaffen. De autostoelen zijn uiteraard verkrijgbaar met een draaiplaat, dat het in- en uit de auto tillen vergemakkelijkt.

Komt u niet weg met deze ‘standaard’ autostoelen, dan bestaat er nog een mogelijk om een compleet op maat gemaakte autostoel te laten fabriceren.

Voor kinderen die niet kunnen of willen luisteren hebben wij een B&S Autofixatiesysteem ontwikkeld. Dit systeem wordt veelal ingezet bij taxivervoer van en naar kinderdagcentra en scholen.

Vele hulpmiddelen kunnen voor vergoeding in aanmerking komen. Het spreekt voor zich dat u bij het Wmo-loket van uw gemeente kunt informeren wat de mogelijkheden voor u zijn.

Wilt u uw kind ook vellig meenemen in de auto en bent u op zoek naar een geschikte autostoel of een fixatiesysteem? Tijdens een geheel vrijblijvende passing komen wij ons programma graag bij u laten zien. Zo kunt u tijdens dit bezoek beoordelen of wij een geschikte oplossing kunnen bieden. Onze adviseur/ergotherapeut is u graag van dienst! Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op onze website.

 

Dit bericht wordt je aangeboden door     mobiliteit

 

Heb jij ook een product dat je graag onder de aandacht wilt brengen bij de vele gezinnen met een zorgintensief kind?

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest