Advertorial

ken jij de mooie kleren van Pien & Polle al?

pien & polle

Speciaal voor leden van stichting Lotje&co, rekent Pien & Polle - dé webwinkel waar je alle soorten kleding voor je zorgintensieve kind kunt kopen – geen verzendkosten op je eerste bestelling.

TEKST Pien & Polle

Bij Pien & Polle ben je aan juiste adres voor grote rompers en body’s, aangepaste incontinentie zwemkleding, zwemluiers, broeken waar de luier van je kind wél in past, grote waterdichte slabbers, leuke waterdichte sjaaltjes, grote slaapzakken, rompers voor kinderen met een PEG-sonde, pyjama’s met een rits op de rug, jassen en voetenzakken voor in de rolstoel en rolstoelcape’s.

Monique van Oijen, oprichtster van Pien & Polle en moeder-van: ‘Ik denk dat ik met de kleding die speciaal voor Pien & Polle ontworpen en gemaakt wordt een heleboel gehandicapte kinderen en hun ouders gelukkig kan maken en daar is het me eigenlijk om te doen…’ En gelijk heeft ze, want jij wilt toch ook dat je kind er leuk uitziet.

Je kunt online bestellen, maar ook een afspraak maken om in de showroom in Voorschoten te komen kijken en passen.

geen verzendkosten

Ben je lid van Lotje&co? Dan betaal je geen verzendkosten op je eerste bestelling! Deze aanbieding geldt eenmaal per klant. Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Laat dan een reactie achter op dit bericht, dan sturen we je een kortingscode toe!

Heb jij ook een product dat het leven van gezinnen met een zorgintensief kind net wat makkelijker maakt? Laat het ons weten dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest