DOE MEE

praat mee over de afstemming tussen zorg en onderwijs

afstemming tussen zorg en onderwijs

Komende zaterdag 3 november organiseert Ieder(in) een gesprek met René Peeters, kwartiermaker van de coalitie Onderwijs, Zorg en Jeugd over de afstemming  tussen onderwijs, zorg en jeugdhulp. Meepraten? Geef je dan zo snel mogelijk op. 

TEKST Silvie Warmerdam

De coalitie Onderwijs, Zorg en Jeugd bestaat uit veel verschillende organisaties op het gebied van jeugd, onderwijs en zorg die zich inzetten om de zorg en het onderwijs beter op elkaar af te stemmen. (Dit zijn ze: ActiZ / GGD GHOR, Ambassadeur zorglandschap jeugd, Ouders & Onderwijs, GGZ Nederland, Jeugdzorg Nederland, LECSO, Ministerie OCW, Ministerie VWS, Netwerk Leidinggevenden Passend Onderwijs, PO-raad, Samenwerkingsverbanden VO, Sociaal Werk Nederland, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, VNG, VO-raad en Nederlands Centrum Jeugdgezondheidszorg, Nederlands Jeugd Instituut, MIND en Ieder(In).)

afstemming tussen zorg en onderwijs

Op zaterdag 3 november kan je in gesprek met René, de kwartiermaker. Hij wil graag van ons horen wat er in de praktijk niet goed gaat. Lukt het jou ook niet om de juiste zorg en begeleiding in onderwijstijd te regelen? Zodat jouw kind onvoldoende tot zijn of haar recht komt in het onderwijs? Loop jij er ook tegenaan dat de wetgeving te versnipperd is?
Kom dan naar Utrecht op zaterdag 3 november (dat is komende zaterdag al….) en praat mee. Het gesprek is van 10.30 tot 12.00 uur en om 10.15 staat de koffie klaar.

Je kunt je opgeven door een bericht te sturen naar Gepke Boezaard van Ieder(in): g.boezaard@iederin.nl. Zij laat je dan weten waar het precies is.
Stuur haar ook een bericht als je nog vragen hebt. Veel succes en we horen graag terug hoe het is geweest!

Lees ook over de powervrouwen die Silvie ontmoet bij een bijeenkomst van Ieder(in) over passend onderwijs 

Lotje&co is er elke dag weer voor ouders van zorgintensieve kinderen. We delen persoonlijke verhalen die zorgen voor erkenning en herkenning. en soms werken we samen om net een stap meer te bereiken, zoals met Ieder(in). Doe je ook mee?

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest