Filmpje

Van dit filmpje ga je vrolijk worden, of je wilt of niet

TEKST Elise van der Velde

‘Hebben jullie Andrew met Down al voorbij zien komen, geweldig toch?’ schreef collega Veronique in de Lotje&co redactieapp.
‘Al tien keer!’ antwoordde Silvie. Maar ja, zij heeft als moeder van een zoon met Down nu eenmaal een andere Facebook tijdlijn dan wij. Voor mij was hij nieuw.

Daarom wilden we toch met jullie delen hoe Andrew de juryleden van The Greatest Dancer tijdens de auditite wegblies met zijn talent en energie. En waar natuurlijk de aandacht terecht naar de dansende Andrew uitgaat, kijk ik toch stiekem vooral naar de moeder.

Andrew danst al vanaf z’n elfde in de woonkamer thuis. ‘Ik ben meer dan trots,’ vertelt ze de jury. ‘Het dansen heeft hem zoveel zelfvertrouwen gegeven.’

Kijk wat er gebeurt als de schuifdeuren naar het podium onverwacht opengaan en probeer het dan maar eens droog te houden.
Het is mij niet gelukt.

Bekijk ook: deze ouders adopteerden vijf kinderen met een beperking.

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest