Advertorial

bellen met Ash, Dora of Mickey; a dream come true

Ieder jaar is er een weekend waarin jouw kind kan bellen met zijn/haar favoriete tekenfilmfiguur. A dream come true, toch? Dus grijp je kans en meld je kind nu aan en wie weet wordt zij/hij gebeld door zijn favoriete tekenfilmfiguur.

TEKST Bekende BelVrienden

Op 9 en 10 februari 2019 vindt het Bekende BelVrienden-weekend weer plaats.

Is jouw zoon of dochter gek op Cars, Thomas de Trein, Pokémon of Mickey Mouse? Dan is dit echt iets voor jouw kind:

Bellen met de échte tekenfilmstem van Ash, Dora of Mickey. Op de website kun je samen met je kind kiezen uit een groot aantal verschillende karakters. De tekenfilmfiguren nemen je kind even mee naar hun wereld. Benieuwd hoe zo’n gesprekje kan gaan? Bekijk dan het filmpje!

Wij laten je als ouder een week van tevoren weten met wie jouw kind gaat bellen en op welk tijdstip in het belweekend. Broers of zussen mogen ook even aan de lijn komen.

Nicky de Vries belde met meneer Krabs uit Spongebob: ‘Toen hij mij belde leek het alsof ik in de onderwaterwereld van Spongebob was. Ik wilde er nooit meer weg.’

Je kunt je kind nú aanmelden; dit kan de hele maand januari! Volg de Bekende BelVrienden ook op Facebook.

Lees ook de ervaring van Abel die gebeld werd door zijn favoriete tekenheld Toby!

Heb jij ook iets te bieden dat het leven van gezinnen met een zorgintensief kind leuker of makkelijker maakt? Laat het ons weten dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest