VOOR JOU

voor als je ze hebt gemist: de top 3 best gelezen blogs 2017

best gelezen
12 januari 2018

Elke dag kun je bij ons genieten van persoonlijke verhalen. De bloggers van Lotje&co gunnen ons een dan weer luchtig, dan weer gevoelig kijkje in hun leven met zorgintensief kind. Alles komt voorbij: van stofwisselingsziekte tot autisme, tot diagnose onbekend. Ze worden altijd goed gelezen, maar deze drie spanden de kroon. Kijk snel wat je hebt gemist, of lees ze lekker nog een keer!

TEKST Elise van der Velde

1. Over het grote verdriet van je ‘gezonde’ kind
Wat gaat er allemaal om in het hoofd van de brusjes? Meestal merk je niets aan ze maar plotseling kunnen ze breken. Omdat ze zich zorgen maken. Of gewoon verdrietig zijn omdat hun broer of zus niet alles kan wat zij wel kunnen. Hoe ga je daar als ouder mee om? Lees hier hoe prachtig Vera dit beschrijft.

2. De oproep die een soort van viral ging (en terecht)
Dit blog van Akke werd onnoemlijke keren gedeeld en dat snappen we best. Het raakte een snaar bij alle moeders (en vaders) met een zorgintensief kind. In één brief aan ‘normale’ moeders, legt ze uit wat het ‘speciale’ moederschap nu eigenlijk inhoudt. Heb je het blog toch gemist? Lees ‘m snel hier. Enne, delen mag nog steeds 😉 

3. Soms komt er een engel op je pad
Marie-José schrijft over hoe zij vlak na de geboorte van haar dochtertje werd geholpen door een totaal onbekende. Als een echte engel op het moment dat ze zó nodig was. PS: tissues bij de hand voor het aangrijpende einde dat je niet ziet aankomen… Lees hier het hele verhaal over de engel in nood.

Meer lezen over het leven met een zorgintensief kind? Silvie schrijft vrijwel dagelijks over haar zoon met het syndroom van Down

Wij zijn het grootste online platform voor gezinnen met een zorgintensief kind. Bij Lotje&co vind je herkenning, word ook lid!

samen maken we Lotje mogelijk

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest