VOOR JOU

maak kans op dit boek: ‘En dan nu het goede nieuws!’

En dan nu het goede nieuws

Goed nieuws kunnen wij ouders van een zorgintensief kind altijd wel gebruiken. Dus toen de schrijvers van het boek 'En dan nu het goede nieuws!' ons benaderden, waren we meteen verkocht.

TEKST Veronique Werz

En dan nu het goede nieuws! is een boek met (non-fictie) verhalen die je dag beter maken. Omdat Journalisten Franka Hummels en Karin Sitalsing zelf merkten dat ze steeds opgeluchter reageerden als er eens iets liefs of fijns in de krant stond, bedachten ze dat andere mensen dat gevoel – ‘O wat fijn, er gebeuren ook nog mooie dingen!’ – ook zouden hebben.

In dit boek vind je verhalen van twaalf mensen die allemaal iets goeds doen voor een ander, of de wereld. Vaak tegen de stroom in. En ja natuurlijk hopen de schrijfsters dat ze met dit boek anderen aansporen om ook iets goeds te doen, dat kan al heel klein beginnen.

en dan nu het goede nieuwsHet boek gaat over verschillende mensen, maar er staan ook twee prachtige verhalen in van ouders met een zorgintensief kind. Zo vertelt Bettina Sandbergen, moeder van een dochter met een metabole ziekte, hoe zij zich blijft inzetten om fondsen te werven voor onderzoek naar de ziekte waar haar dochter zeker aan zal overlijden.

Ook het verhaal van Margriet en Onno Kukler is erg inspirerend. Hun zoon hield diverse beperkingen over aan een ziekte.  Hij wilde heel graag voetballen, net als zijn vader en oudere broer, maar kon bij geen enkele voetbalclub terecht. Wat doe je dan als ouders? Je begint zelf een vereniging! Kids United bestaat dit jaar al weer vijftien jaar en telt 135 leden.

En dan nu het goede nieuws vertelt verhalen over de mogelijkheden, over wat er allemaal kan en nodig is om een zinvol leven te leven. En dat is iets waar wij ouders van een kind met een beperking wel wat mee hebben.

Nieuwsgierig?

Ook jij kunt als lid/donateur van Lotje&co één van de zes beschikbare boeken gratis ontvangen. Vul het formulier in en wie weet valt het binnenkort bij jou op de mat. ACTIE IS GESLOTEN, SORRY…

Als lid/donateur van Lotje&co maak je iedere week weer kans op een leuke aanbiedingen. Weer een goede reden om nu toch echt lid te worden!

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest