BOEK

er is gewoon een boek dat het onmogelijke mogelijk maakt

boek over mogelijkheden

Een boek waarin schrijver Ronald Lightenberg oproept om toch vooral te denken dat alles kan. Om je te inspireren mogen we 10 boeken weggeven aan Lotje-leden!

TEKST Veronique Werz

Het boek, Possibilizing, is een pleidooi voor het ogenschijnlijk onmogelijke. En om dat te bewijzen bedacht Ronald in 2002 iets onmogelijks: een zintuigenprikkelend muziekevenement voor doven. Sencity was geboren.

En dat leidde weer tot een onderneming in mogelijkheden: Possibilize.

Vanuit deze onderneming creëert hij een platform dat mensen in aanraking brengt met bijzondere en vernieuwende projecten. Denk aan een boekingsbureau voor maatschappelijk verantwoorde artistieke producties, fotografie voor blinden en workshops bodylanguage, gegeven door dove trainers. Het boek beschrijft de ups en downs die je beleeft als je gaat denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie = Possibilizing

Wil jij denken in mogelijkheden? Dan is nu je kans om geïnspireerd te raken. We geven namelijk 10 boeken weg!

Ben je geen lid maar wil je het boek (twv € 24,50) wel hebben? Dan is het ook online te bestellen

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Lotje&co denkt graag in mogelijkheden, zo is ons streven om in 2018 1.000 nieuwe leden erbij te hebben zodat nog meer dingen die onmogelijk leken mogelijk kunnen maken.

samen maken we Lotje mogelijk

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest