Filmpje

dit liedje is een ode aan alle brussen

Maud Wilms heeft met haar nummer 'Brother Love' een ode geschreven aan alle brussen. Een prachtig en ook vrolijk lied waarin ze juist haar jongste in het zonnetje zet.

TEKST Veronique Werz

En dan beland je als jongste telg in een gezin met een zorgintensief kind. Je bent dan niet zomaar de jongste, maar ook de oudste. Je leven kan zich ‘normaal’ ontwikkelen in tegenstelling tot dat van je broer of zus. En als ouder kijk je naar de vaak onvoorwaardelijke liefde die jouw kind heeft voor haar of zijn zorgintensieve broer of zus. De loyaliteit is enorm en daar schreef Maud Wilms dit prachtige nummer over broederliefde over. Een ode aan alle brussen.

Een onderwerp dat een ieder van ons raakt en toch zo licht wordt gebracht. Dat kan alleen Maud.

Gelukkig zijn er zoveel meer dingen waar we een ode aan zouden kunnen brengen. Zo ook aan deze school.

Lotje&co hoort graag van jullie waar jullie een ode aan willen brengen. Samen maken we dat mogelijk. Word je ook daarom lid en steun je stichting Lotje&co?

broederliefde

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest