Advertorial

neemt jouw kind de regie over zijn of haar eigen leven?

campagne Dat Kan Ik Zelf Wel

Hoe laten onze kinderen hun omgeving -en ons, hun ouders- weten dat ze graag hun leven leiden zoals ze dat zelf willen? Dat ze niet altijd hulp nodig hebben? Dat ze het zelf wel kunnen? CP Nederland en SBH Nederland horen het graag van ze!

TEKST Silvie Warmerdam

De campagne Dat Kan Ik Zelf Wel is een campagne voor, maar met name ook dóór jongeren met een lichamelijke beperking. Daarom zoeken CP Nederland en SBH Nederland* jongeren die de campagne mee vorm gaan geven. Jongeren die gaan filmen, presenteren, schrijven en  bedenken hoe ze de boodschap dat ze zelf de regie willen hebben en niet altijd geholpen willen worden, over kunnen brengen. Uiteraard niet alleen, en wat ze nog niet kunnen, gaan ze leren. Alles gericht op die boodschap: Dat kan ik zelf wel.

Is jouw kind met een lichamelijke beperking tussen de 9 en 19 jaar oud? En zou hij of zij het leuk vinden om samen zo’n campagne te ontwikkelen? Wijs haar of hem dan op het volgende:
* Meld je aan vóór 28 januari 2019 via diana@bosk.nl

* De kick-off van DKIZW is op 2 februari in Utrecht. Uitnodiging volgt na aanmelding.
* Na de kick-off volgen er nog twee bijeenkomsten.

Eerst meer weten? Kijk op www.bosk.nl/dkizw

* CP Nederland en SBH Nederland zijn verenigingen voortgekomen uit de BOSK per 1 januari 2019.

Heb jij ook iets te bieden dat het leven van gezinnen met een zorgintensief kind leuker of makkelijker maakt? Laat het ons weten dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest