Filmpje

heerlijk hoe ouders gewoon zelf oplossingen vinden

Wat doe je als jouw kind met autisme geen baan kan krijgen omdat geen plek op de arbeidsmarkt geschikt lijkt te zijn? Dan begin je gewoon een carwash!

TEKST Veronique Werz

Deze vader zet zich in om juist al die eigenschappen die kinderen met autisme hebben in te zetten in een onderneming. En wat heeft nu meer structuur dan een wasstraat? Altijd hetzelfde ritme, ieder een vaste taak en ongelooflijk veel lol samen. Dat is waar het om moet gaan vindt hij: lol hebben en maken. En daar bovenop komt nog eens dat iedere klant een extra goed gevoel krijgt, want zo werkt het ook.

Heb jij, of ken jij ook zo’n prachtig voorbeeld van ouders die zelf een arbeidsplek voor hun zorgintensieve kind creëerden? Laat het ons weten!

Silvie vond er een in Amerika en schrijft in haar blog over dat prachtige initiatief van ouders die zo voor hun zoon een baan creëerden.

Lotje&co biedt inspiratie, ook als je kind wat ouder is. Ook daarom is het lid worden een goed idee.

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest