aanbieding

win het officiële ‘allerbeste kinderkookboek’ ter wereld!

28 februari 2018

Lekker en gezond koken dat willen we allemaal voor onze kinderen. Maar hoe zorg je er nu voor dat gezond zó lekker is dat ze het ook nog opeten? Nou, bijvoorbeeld door samen te koken en daarom geven we tien kinderkookboeken ‘Chef het Samen met tomaat’ weg; mét zakjes tomatenzaad! ACTIE IS GESLOTEN

TEKST Silvie Warmerdam

‘Chef het Samen met tomaat’ is een kinderkookboek in stripvorm. Met lekker veel humor; zodat er wat te lachen valt in de keuken. Vorig jaar is het boek bekroond als het allerbeste kinderkookboek in de wereld!
‘Chef het Samen’ wordt uitgegeven door ‘Keet Smakelijk’. Een bedrijf opgezet door twee ouders die zich afvroegen hoe ze hun kinderen op een beetje leuke manier groente konden laten eten.

Filmpjes
Naast het schrijven van kinderkookboeken, geeft ‘Keet Smakelijk’ ook kookworkshops op scholen en zetten ze de meest grappige filmpjes online waarin kinderen de recepten uitleggen.
In bovenstaand filmpje maken Jimmy en Hugo samen linzen-kastanjesoep. Wij smolten toen we ze zo bezig zagen in de keuken en kregen er meteen trek van!

'Chef het Samen'Tomaten kweken
Omdat lekker en gezond eten ook in gezinnen met een zorgintensief kind wel een ding kan zijn, mogen we tien exemplaren van ‘Chef het Samen met tomaat’ weggeven aan leden van Lotje&co! ACTIE IS GESLOTEN
Laura van ‘Keet Smakelijk’: ‘En omdat het zo leuk is om groente te zien groeien, doen we er een zakje tomatenzaad bij. De zaaitijd is vanaf nu tot half april. In het boek staat precies hoe het moet! Ze hebben vooral een beetje liefde en aandacht nodig…’

Eet smakelijk alvast en we horen graag hoe enthousiast je kinderen met de recepten aan de slag zijn gegaan (of stuur een filmpje!)

Dat eten niet altijd vanzelf gaat, weet ook Nynke die hoogst verbaasd toe kijkt als zoon Siem opeens een gebakken eitje eet.

Lotje&co heeft elke maand een leuke actie voor leden. Word daarom lid en maak ook kans op gezellige uitjes en fijne producten!

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest