NIEUWS

luister ook naar het interview met Christa Anbeek

podcast met Christa Anbeek

In het winternummer van het tijdschrift Lotje&co interviewden we Christa Anbeek, hoogleraar Remonstrantse Theologie, over het geloof bij levend verlies. Dat interview maakt nieuwsgierig naar haar en haar denken. Gelukkig gaf ze een interview aan De Balie dat we mogen delen. 

TEKST Silvie Warmerdam

Luister dus naar de podcast van Christa Anbeek die De Balie beschikbaar heeft gesteld. Waarin Christa uitleg geeft over haar werk, haar ideeën en de ervaringen uit haar leven die leidend zijn voor haar werk. Het mooie is dat haar denken begint bij die levenservaringen en dan vooral die ervaringen die ontregelend zijn. 

Ze zou graag willen dat mensen met ontregelende ervaringen, zoals het krijgen van een zorgintensief kind, elkaar ontmoeten om er gezamenlijk een ervaring van te maken waar de samenleving iets van leert. 

Lees ook over de zes boeken over rouw en levend verlies die we voor je selecteerden. 
Nieuwsgierig naar het winternummer? Blader dan in het tijdschrift!

Lotje&co is er voor alle ouders van zorgintensieve kinderen. Elke dag weer delen we persoonlijke verhalen die de draagkracht vergroten. Zodat ze het zorgen-voor volhouden. Doe jij ook mee?

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest