DOE MEE

doe je mee? Vele handen maken licht werk

collecteren
9 juli 2018

Geef jij altijd als iemand aan de deur komt met zo’n bus? Ik wel. Omdat het voor het goede doel is. Omdat die mensen aan de deur vrijwilligers zijn en zich vol liefde inzetten. En omdat ik nergens aan vast zit. Je doneert via je pin of met wat klein geld en klaar is kees. En één keer per jaar loop ik zelf.

TEKST Veronique Werz
voldoening

Dit jaar voor het eerst voor HandicapNL. Dit nieuwe fonds maakt Lotje&co mede mogelijk en daar doe ik graag iets voor terug. Onbetaald maar met veel voldoening loop ik zes avonden langs vele voordeuren. En ja, het is natuurlijk wel een sport om in die zes dagen zoveel mogelijk geld op te halen.

win win

En weet je wat zo leuk is? 50% van het geld in mijn bus gaat rechtstreeks naar stichting Lotje&co. Waarmee we bijvoorbeeld ontmoetingen in het land kunnen organiseren of, online workshops creëren die de draaglast verminderen. Ideeën genoeg. Maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig.

loop je mee voor HandicapNL en Lotje&co?

Van 24 t/m 29 september 2018 is de collecteweek. Vele handen maken licht werk, dus we zijn reuzeblij als ook jij een avondje (of meer) langs de vele voordeuren wilt gaan. En al die mensen die vaak genoeg tegen je zeggen ‘als ik wat voor je kan doen…’, kunnen nu ook wat doen! Vraag of ze ook voor Lotje&co en HandicapNL op pad willen met de bus. Stuur ze gewoon de link door met een vriendelijk verzoekje.

Meld je aan maar vergeet niet aan te geven dat je via stichting Lotje&co komt, want dan gaat 50% van de opbrengst ook naar ons.

samen maken we de Lotje-community mogelijk

Superfijn als je gaat collecteren! Het kan natuurlijk dat je daar geen tijd of energie voor hebt, maar toch jouw favoriete ontmoetingsplek wilt steunen. Word dan lid, want ook daarmee maak je het werk van stichting Lotje&co mogelijk.

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest