Filmpje

elke week post dit gezin een vlog, dus ook met kerst

TEKST Elise van der Velde

Met 4.156 abonnees is familievlog ‘De Groentjes’ erg populair op Youtube. Nou zijn er wel meer vloggende families met veel volgers. Maar in dit geval is gaat het om een gezin met een zorgintensief kind. Het dochtertje Mirthe heeft geen diagnose, is slechtziend en slechthorend en kan niet lopen of praten.

de Groentjes met kerst

Al ruim een jaar lang plaatsen haar ouders elke week een vlog, waarin je letterlijk een kijkje in hun huiskamer krijgt. In deze aflevering is dat een kijkje in hun huiskamer tijdens de Kerstdagen vorig jaar. Met een oom-met-kriebelbaard én ‘diepteinterviews’ met de neefjes en nichtjes van Mirthe. Zij spelen gezellig op, om én onder de bedbox in de kamer. Hoe kijken zij tegen hun nichtje aan?

Bekijk ook: te lief, dit jongetje met Down ziet zijn babybroertje voor het eerst.

Lotje&co gelooft in de kracht van het verhaal. In welke vorm dan ook. Het delen en schrijven van verhalen zorgt ervoor dat ouders van een zorgintensief kind gehoord en gezien worden. Zorg jij met ons dat deze verhalen gedeeld kunnen blijven worden?

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest