ARCHIEF advertorials/oproepen

De Kids Cruise – ga mee op avontuur op de grachten!

rolstoeltoegankelijke cruise

'Ahoy maatje! Mijn naam is Sjonnie de muis. Ik ben heel stoer en niet snel bang. Mijn vriend Harold de kat daarentegen… Hij wil piraat worden, maar hij is bang voor water! Ik probeer hem te helpen over zijn angst heen te komen, maar dat kan ik niet alleen. Kom jij mij helpen?'

Zo ongeveer klinkt de “Gezocht: Zoetwaterpiraten” Kids Cruise: een audio verhaal voor de kleinste bezoekers. Dit interactieve verhaal met opdrachtenboekje, potloodjes en echte piratenkijker is inbegrepen bij ieder kinderkaartje. Tijdens de City Canal Cruise luisteren de kids via het Personal Audio Systeem naar hun eigen audio verhaal (beschikbaar in Nederlands & Engels) waarin Harold de huiskat en Sjonnie de Amsterdamse muis ze mee nemen op een avontuur door de grachten.

En de ouders? Die mogen natuurlijk niet meeluisteren!! (En pas op, want het wordt gecontroleerd ;-). Gelukkig krijgen zij een eigen koptelefoon en kunnen ze fijn naar hun eigen kanaal luisteren. Of in alle rust en stilte genieten van het uitzicht.

iets voor jou en je kind(eren)?

De City Canal Cruise duurt 75 minuten en vertrekt dagelijks tussen 10:00 & 17:00 ieder uur (en in de zomer ieder half uur). Een kaartje kost € 18,00 p.p. voor volwassenen en € 8,50 p.p. voor kinderen (5-12 jaar, inclusief het kids cruise verhaal en activiteitenpakketje). Een leuk uitje voor in de herfstvakantie!

ook geschikt voor rolstoelen

Blue Boat Company beschikt als enige rederij in Amsterdam over een rolstoeltoegankelijke steiger en boten. Maar niet alle boten zijn geschikt, dus om lang wachten of teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om de dag van te voren even contact op te nemen met de reserveringsafdeling. Zij boeken je dan op een geschikte boot. Goed om te weten: alle boten hebben een toilet, maar deze zijn niet aangepast voor rolstoelen.

Heb jij ook een initiatief dat geschikt is voor het hele gezin? Laat het ons weten dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest