Tegelspreuk

de liefste mensen verdienen de beste wensen

liefste mensen verdienen de beste wensen

Hoe waar is deze spreuk, want de liefste mensen verdienen de beste wensen. Zo is het en niet anders. Daarom verdienen jullie, ouders-van een zorgintensief kind, allemaal de beste wensen.

TEKST Veronique Werz

Want het met zoveel liefde zorgen, het keer op keer weer de schouders eronder kunnen, willen en durven zetten vraagt veel van jullie. En toch doen we het iedere keer weer. We mogen natuurlijk af en toe best wat liever zijn voor onszelf. Hoe lastig ook. Want wat als je je eigen beste vriendin zou zijn? Kristin Neff zegt hierover: ‘troost jezelf zoals je een vriend zou troosten.’

En nou wil ik het allemaal niet zwaarder maken dan het is natuurlijk. Want het hebben van een zorgintensief kind leert ons ook de mooie en kleine dingen van het leven nog meer te waarderen. Sterker nog zoals Elise beschrijft is het soms gewoon de oplossing voor al je problemen.

Hoe dan ook blijkt keer op keer dat we iedereen met onze verhalen, jullie verhalen, een platform kunnen bieden waarin jullie herkenning en erkenning vinden. Waar we samen lachen, huilen en delen. Samen, want jullie zijn de liefste mensen en verdienen dus ook de beste wensen.

Lotje&co biedt herkenning en erkenning maar nog belangrijker is dat we gezinnen met een zorgintensief kind met elkaar verbinden. Zo creëren we een enorme vriendenkring waar we samen lachen, huilen en delen. Word daarom vriend en maak dit platform mogelijk.

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest