doneren

Met jouw bijdrage laat je zien dat jij gezinnen met een zorgintensief kind* wèl ziet. En dat je het belangrijk vind dat deze ouders een plek hebben waar ze zich thuis voelen. Lotje&co is dé ontmoetingsplek voor ouders, brussen en naasten en geeft een gezicht aan álle gezinnen met een kind met een beperking of chronische ziekte.

Wat gebeurt er met jouw donatie?
lotjeenco.nl is een actief netwerk van en voor meer dan 100.000 moeders, vaders en brussen van een kind dat zeer veel zorg vraagt. Stichting Lotje&co biedt deze gezinnen een platform waar ze hun verhaal kunnen delen, waar ze erkenning, herkenning en verkenning vinden. Met jouw bijdrage kan Lotje&co bijvoorbeeld evenementen en activiteiten organiseren waarbij we kunnen laten zien en ervaren wat wel mogelijk is, ook als het onmogelijk lijkt.

 

Persoonlijke informatie

Een paar voorbeelden van hoe goed jouw geld wordt besteed:

 

tijdschrift
evenementen
activiteiten
∗ 

zorgintensief: veel zorg behoevend. Een zorgintensief kind is een kind met lichamelijke, verstandelijke of gedragsmatige beperking (of een combinatie daarvan) waardoor het extra zorg nodig heeft.

 

 

ANBI-logo
Lotje&co heeft een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status. Omdat wij een erkend goed doel zijn, hoeven we geen belasting te betalen over je donatie. Alles wat je Lotje&co schenkt, wordt dus meteen ingezet voor onze doelgroep.

Met de speciale ANBIgift rekenmodule kun je je belastingvoordeel berekenen als je een donatie doet aan Lotje&co. Je donatie wordt niet belast met schenkbelasting en bovendien kun je het bedrag in aftrek brengen van je inkomen voor de berekening van inkomsten- of vennootschapsbelasting.

 

site De Heren Van

Pin It on Pinterest