welkom bij Lotje&co

Welkom bij Lotje&co

Lotje&co is dé ontmoetingsplek voor gezinnen met een zorgintensief* kind. Gezinnen bij wie het leven 24/7 op z’n kop staat, omdat het kind met de beperking of chronische ziekte niet zonder zorg kan. Soms nog geen minuut per dag. En natuurlijk draait het bij Lotje&co niet alleen om de ouders. Nee ook de brussen krijgen de aandacht die ze verdienen. Maar ook opa en oma doen mee.

Wat zijn we nog meer?

Daarnaast willen we graag de buitenwereld kennis laten maken met wie deze gezinnen zijn en hoe hun leven er uitziet. Dit bevordert de beeldvorming en daarmee krijg je meer begrip voor elkaar. Dus als wij onze verhalen durven te delen, durft de buitenwereld ons te benaderen. Zo voelt – en hoeft – niemand meer alleen te zijn.

Samen maken we deze ontmoetingsplek Lotje&co mogelijk.

  zorgintensief: veel zorg behoevend. Een zorgintensief kind is een kind met lichamelijke, verstandelijke of gedragsmatige beperking (of een combinatie daarvan) waardoor het extra zorg nodig heeft.

zorgintensief: een woord dat nog niet bestond en dat we bij de start van Lotje&co hebben bedacht bij Lotje&co, waarmee we de beleving van de zorg die deze gezinnen verlenen centraal zetten en niet de diagnostiek.

 

site De Heren Van

Pin It on Pinterest