DOE MEE

#leerlingenvervoer 2.0


14 september 2017

Ruim een week geleden deden we een oproep aan jullie om je ervaringen te delen over het leerlingenvervoer.

TEKST Vera Tomassen

Naast de missers, deelden jullie gelukkig ook positieve verhalen. Fijn om te merken dat er veel goed gaat! Maar, daar waar het in sommige regio’s al redelijk op orde lijkt te komen of op orde is, zijn er ook nog steeds plekken in Nederland waar het niet goed loopt met het vervoer.

Wat we ook van jullie terugkrijgen is dat dit geen eenmalige voorvallen zijn. Het is een jaarlijks terugkerend probleem. Dat hebben wij ons bij Lotje&co aangetrokken en daarom hebben wij onze krachten gebundeld met Ieder(in). Wij willen dat er een structurele oplossing komt voor de problemen in het leerlingenvervoer. Om écht een verschil te kunnen maken, kunnen we niet zonder jullie hulp!

Naar aanleiding van onze NOODKREET hebben we al veel verhalen per mail mogen ontvangen, ontzettend bedankt daarvoor. Maar om een impactvol signaal af te kunnen geven aan Den Haag, hebben we nog véél meer verhalen nodig.

Dus, heb jij jouw verhaal over de missers in het leerlingenvervoer nog niet gedeeld? Doe dat dan alsnog en graag vóór 1 oktober. Hoe meer ervaringen we ontvangen, hoe groter de kans dat het op de agenda komt in Den Haag. 

Hoe werkt het?

Schrijf je verhaal in Word.
Probeer je verhaal onder de 1.000 woorden te houden als dat kan.
Vermeld in het document, je naam, adresgegevens, beknopte beperking van je kind met leeftijd
Mail je verhaal naar leerlingenvervoer@lotjeenco.nl.
Ben je niet in staat om je verhaal op te schrijven, maar heb je wel wat te vertellen? Mail ons dan je telefoonnummer, dan bellen we je op en schrijven wij je verhaal uit.

Vera deelde haar ervaringen met PlusOV al in een blog.

Wil je dat Lotje&co vaker structurele problemen op de kaart probeert te krijgen in Den Haag? klik hier en word lid!

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest