TIJDSCHRIFT

16 december valt hij op je mat

kracht
21 november 2017

Tenminste als je vóór 30 november 2017 lid wordt, dan krijg je de nieuwste Lotje&co op 16 december in de bus. Een goede reden dus om nu lid te worden.

Want Lotje&co is er voor jou!

Het is dé ontmoetingsplek voor gezinnen met een zorgintensief* kind. Gezinnen bij wie het leven continue op z’n kop staat, omdat het kind met de beperking of chronische ziekte niet zonder zorg kan. Soms nog geen minuut per dag. Samen maken we het leven een beetje leuker, door gezellig met elkaar in gesprek te gaan, elkaars verhalen te lezen en ons leven te delen. 

Maar wat houdt dat dat lidmaatschap dan in? Naast dat je Lotje&co mogelijk maakt, krijg je daar natuurlijk ook wat voor:

Online
Laat je inspireren door verhalen, nieuws, tips en nog veel meer.

Social media
Ontmoet elkaar op onze social media Facebook, Twitter en Instagram.

Evenementen
Neem deel aan de Lotje&co Sneeuwdag. Ga een weekendje weg tijdens het brussenweekend of een dagje met het hele gezin naar de dierentuin.

Tijdschrift
Twee keer per jaar hét tijdschrift met nog meer herkenning en (v)erkenning.

Kortingen
Ontvang als lid korting op geselecteerde producten zoals boeken, uitjes etc.

Word gezien en gehoord
Samen onze stem laten horen tot in Den Haag. Lotje&co werkt hiervoor samen met organisaties die wij ondersteunen met jullie verhalen.

Je kunt ons ook steunen door donateur te worden. En omdat we ANBI geregistreerd zijn mag je je gift aftrekken van je inkomstenbelasting. Een mooie reden dus om donateur te worden.

samen maken we Lotje mogelijk      word donateur van gezinnen met een zorgintensief kind

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest