DOE MEE

laten we eindeloos dromen over wat niet is, maar wel kan komen

dromen en de toekomst
11 december 2017

Bij Lotje&co delen we verhalen, delen we onze levens. En juist deze periode leent zich daar zo mooi voor. Daarom deze oproep om je verhaal te delen.

TEKST Veronique Werz

De periode voor Kerst is zo’n periode waarin we terugkijken en bedenken hoe het jaar voor ons is geweest. Waar we dankbaar zijn voor wat we hebben, gedenken van wie of wat we afscheid hebben genomen. En ons realiseren wie er voor altijd in ons hart opgesloten zit.

En dan staat het nieuwe jaar voor de deur. We kijken naar de toekomst, durven misschien zelfs al een beetje te dromen, spreken verwachtingen en wensen uit naar elkaar. En realiseren ons dat er nog zoveel moois voor ons ligt.

Prachtige thema’s die zo passen in verhalen. Verhalen uit het hart, vanuit jullie, over jullie en door jullie. Daarom roepen we ouders, broers, zussen, maar ook professionals op hun verhaal te delen in een blog van max 500 woorden. Verhalen over Kerst, voornemens, vooruitkijken, terugkijken maar vooral verhalen over ons, gezinnen met een zorgintensief kind.

We willen deze verhalen verzamelen en online plaatsen in de komende kerstvakantie. Hopelijk krijgen we zoveel lieve, prachtige, ontroerende verhalen binnen dat we ze kunnen bundelen tot een boekje. Schrijf en deel je mee?

We hebben een paar randvoorwaarden:

> Het verhaal mag maximaal 500 woorden zijn.
> Graag aanleveren in een Word-document
> Deadline is 19 december 2017
> Ieder verhaal heeft als titel: Laten we eindeloos dromen over wat niet is maar wel kan komen
> Stuur je verhaal in naar redactie@lotjeenco.nl, vermeld daarbij je voornaam en een kleine introductie over wie je bent en hoe gezin eruit ziet

Lotje&co geeft ruimte aan mooie verhalen uit het hart. En dat blijven we graag doen.

samen maken we Lotje mogelijk

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest