VOOR JOU

Een zorgintensief kind is een baan erbij

een zorgintensief kind is een baan erbij

We kennen dat vast wel. Je rent maar door, vliegt van hot naar her, nog even een administratiedingetje wegwerken (nou ja even). En o ja wie van de kinderen moest ook alweer waar zijn op welk moment? Kortom waar ben jij? Wat zou jij nu eigenlijk willen?

TEKST Veronique Werz

Met deze vragen – en meer – zijn we in het voorjaar in twee trainingen aan de slag gegaan. Twee prachtige dagen. En niet alleen omdat moeders (want die waren er voornamelijk) met mooie nieuwe inzichten naar huis gingen, maar ook omdat deze moeders elkaar zo goed begrepen. Er echt waren, er echt geluisterd werd en ze elkaar ook echt zagen. Dat deze moeders het als een waardevolle dag hebben ervaren lees je in de feedback hieronder.

En jij kunt dit ook ervaren. Want op vrijdag 16 november 2018 organiseren we weer een dag die je niet wilt missen!
een zorgintensief kind is een baan erbij
Gun jezelf het mooiste cadeau voor jezelf

De training ‘Hallo, hier ben ik’ vind plaats op vrijdag 16 november 2018.
Hij duurt de hele dag (10.00 – 17.00 uur) en wordt gehouden in de omgeving van Utrecht.
De training gaat door bij een minimum aantal van 6 deelnemers.

Lotje-leden betalen geen € 85 maar slechts € 50!*
En een lidmaatschap kost € 25!

Wil jij jezelf weer terugvinden en de balans binnen jouw gezin herstellen? Gun jezelf dit cadeau en meld je meteen aan via onderstaand formulier.
Je inschrijving is definitief zodra wij de betaling hebben ontvangen.

*de prijs van deze training is zo laag omdat we een mooie bijdragen van het VSB Fonds hebben ontvangen om deze training mogelijk te maken. Het bedrag is inclusief btw tenzij je het op naam van je bedrijf wilt, dan komt er 21% btw bij. Mocht je een factuur op naam van je organisatie of bedrijf willen dan kun je een mailtje sturen naar ledenactie@lotjeenco.nl.

Mocht je onverhoopt niet kunnen dan gelden de volgende afspraken: meld je je binnen 48 uur af dan moeten we helaas het volledige bedrag berekenen, meld je je binnen 72 uur af dan ontvang je het gehele bedrag minus € 5 administratiekosten retour. Je kunt altijd iemand anders in jouw plaats sturen. Wel graag in overleg.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest