ARCHIEF advertorials/oproepen

even helemaal los tijdens een festival voor het hele gezin

Funpop

Op 26 en 27 mei is er weer Funpop, een openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking en natuurlijk ook voor hun familie. Dus voor het hele gezin.

TEKST Veronique Werz

Ook dit jaar zijn er weer veel bekende, en minder bekende, artiesten op Funpop die er een groot feestje van gaan maken. Zo staan Maan en Lange Frans zaterdag op het podium en kun je Danny de Munk op zondag bewonderen. Als echte Brabantse heb ik natuurlijk zelf ook een favoriet, namelijk Snollebollekes, zij weten van ieder festival echt een feest te maken.

rolstoeltoegankelijk?
Ook met je rolstoel is het mogelijk dit festival te bezoeken alhoewel het bij slechter weer wel wat lastiger is want het terrein is nu eenmaal een groot grasveld. Maar ze proberen het echt voor iedereen toegankelijk te maken.

meer informatie
Als je meer wilt weten neem dan een kijkje op de site van Funpop. En laat ons weten wat je er van vond als je geweest bent!

Lees ook de top 5 rolstoeltoegankelijke wandelpaden.
En ook: Op 12 mei is er nog een mooi festival, speciaal voor kinderen met EMB en hun familie. 

Lotje&co deelt graag evenementen waar je met het hele gezin naar toe kunt. Heb jij ook een evenement dat je graag onder de aandacht brengt? We gaan graag in gesprek.

adverteren gehandicapt kind

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest