Filmpje

hoe je met een sociale handicap een banaan koopt

TEKST Elise van der Velde BRON youtube.com

Vorige week hadden we een niet-sprekende deelnemer aan Britain’s Got Talent, dus wéér een cabaretier met een handicap is wellicht een beetje teveel van het goede. Maar dat kan me niets schelen. Dit comedy talent met autisme moét je zien, en wel nu.

sociale handicap

Fabian Franciscus heeft een ‘sociale handicap’. De tekst op zijn site geeft de toon al aan: ‘Fabian Franciscus groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit en studeerde af precies ná het begin van de financiële crisis! Succes is een keuze, zegt hij zelf. . . Daarnaast is Fabian cabaretier en autistisch. Beide doet hij zelfstandig.’

Het filmpje gaat over het kopen van een banaan, en vooral: hoe moeilijk dat is als je autisme hebt. Veel plezier!

Bekijk ook: ‘O sorry, ik dacht dat je die andere gehandicapte was.’

Lotje&co is het grootste online platform voor gezinnen met een zorgintensief kind. Met blogs, verhalen, filmpjes, nieuws, win-acties en meer. Steun ons en word ook donateur!

https://www.lotjeenco.nl/lotjeco/het-platform-voor-gezinnen-met-een-zorgintensief-kind/doneren/

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest