aanbieding

Fietsdag 2017

5 april 2017

Op 17 september 2017 gaan we lekker lol 'trappen' met elkaar tijdens de Lotje&co Fietsdag 2017. Een heerlijk dagje uit met het hele gezin, inclusief hapjes, sapjes & speuren.

De Lotje&co familie Fietsdag is een dag voor iedereen, dus ook als je kind minder mobiel is. En met een familiedag bedoelen we ook écht een familiedag. Vraag dus opa en oma, broertjes en zusjes gewoon mee. Het zal van start tot finish een echt feest worden.

Met een spannende speurtocht als leidraad en een knapzak voor onderweg maken we een gezamenlijke fietstocht  in de bosrijke omgeving van Driebergen. Een geweldige manier om lekker te bewegen en andere Lotje&co-gezinnen te ontmoeten.

Je komt met je eigen fiets(en) waarvan je weet dat jij en je kind(eren) er goed en zorgeloos mee door de landerijen bij Driebergen kunnen toeren.

Heb je zelf geen geschikte fiets? Laat ons via het aanmeldformulier weten wat je nodig hebt. Want voor wie zelf (nog) geen geschikte aangepaste fiets heeft, is er de mogelijkheid om fietsen te testen. Fietsenbedrijf ’t Mannetje stelt speciaal voor deze dag een aantal aangepaste fietsen beschikbaar. Samen bekijken we welke fietsen voor jou en je gezin geschikt zijn. De medewerkers van ’t Mannetje geven je advies en zorgen voor de juiste instellingen.
Het huren van een ‘standaard’ heren- of damesfiets behoort ook te de mogelijkheden. De kosten hiervan bedragen € 10.

Waar: we starten en eindigen o[ het schoolplein van Maupertuus – Horstlaan 3 in Driebergen (daar is voldoende gratis parkeergelegenheid)
Wanneer: zondag 17 september 2017 van 11.00 – 15.00 uur
Voor wie: leden van Stichting Lotje&co en hun familie.
Kosten: volwassen € 7,50 p.p. Kinderen € 5 p.p. Inclusief een hapje en een sapje voor onderweg én koffie, thee en fris gedurende de hele dag.

 

 

 

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Benieuwd naar nog meer leuke aanbiedingen voor jou en je gezin? Je vindt ze hier.

 

2 reacties op “Fietsdag 2017”

Geef een reactie

site De Heren Van