Filmpje

heerlijk filmpje: brusje en broer vieren carnaval

Hier word je toch blij van? Daar is geen carnavalsmuziek bij nodig. Want niets is mooier om te zien dan kinderen die genieten met hun zorgintensieve broer of zus.

TEKST Elise van der Velde

Gerdien van der Donck, die dit filmpje instuurde, maakte in één klap onze dag goed 🙂 Heeft jouw gezin ook kunnen genieten tijdens carnaval? Of rennen jullie liever weg van al die prikkels? Laat het weten in een reactie!

Ook het gezin van Silvie woont in carnavalsgebied. Maar dit jaar zochten ze lekker de sneeuw op. En dat was erg nodig. 

Bij Lotje&co delen we de luchtige en de zware verhalen, waarin jij je als gezin met een zorgintensief kind herkent. Word je ook lid?

samen maken we Lotje mogelijk

Eén reactie op “heerlijk filmpje: brusje en broer vieren carnaval”

  • C. Korbee schreef:

    Wij rennen inderdaad weg van alle prikkels…de carnavalsmiddag op de school (mytylschool) is al een drama, laat staan dat we nog meer zouden vieren. Op zaterdag met haar broertje nog wel even naar een intocht geweest en zij lekker bij oma en opa gebleven. Nee, de jaren dat wij carnaval gingen vieren liggen al 8 jaar achter ons…

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest