Ik wil niet dat mijn kind kinderen krijgt

Lotje&co Forums volwassen worden Ik wil niet dat mijn kind kinderen krijgt

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  F. Herbers 1 jaar, 1 maand geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #13081
  Silvie Warmerdam
  Silvie Warmerdam
  Moderator

  Jouw kind vader of moeder? Uitgesloten! Maar waarom eigenlijk niet? Neem jij je zorgintensieve kind in bescherming tegen zichzelf of zie jij het zelf niet zitten? Of vind jij dat het best moet kunnen – want wie ben jij om jouw kind het recht op een zwangerschap en kind te ontzeggen?

  #14021

  Hester
  Bijdrager

  Om maar met de deur in huis te vallen … nee ik hoop nu dat mijn kind geen kinderen krijgt. Ik denk dat het voor mijn kind en voor het kleinkind een zodanige ‘zorg’ in het leven is dat ik beiden dit niet toe wens! Misschien denk ik er in de toekomst anders over maar nu … van mijn oudste dochter liever geen kleinkinderen.

  #15034

  F. Herbers
  Bijdrager

  Toen mijn zoon 2 was en we veel bij de uroloog kwamen vanwege zijn incontinentie, heb ik wel eens gevraagd hoe dat later gaat met seks. Ze zei toen heel zakelijk: ‘Deze kinderen worden vaak gesteriliseerd’. Ik schrok me een hoedje! Ik had toen nog niet over dit onderwerp nagedacht. Het schijnt dat bij spina bifida het plassen niet goed gaat, maar het limbische systeem met erecties en ejaculaties soms wel gewoon werkt. Toen het bericht eenmaal ingedaald was dat ik nooit oma zou worden (Koen is mijn enige kind), snapte ik wel waarom ze dat zo gezegd had. Een IQ van 50 lijkt mij verre van ideaal om de verantwoordelijkheden van een kind te dragen. Ik vind dat we een kindje dat niet aan kunnen doen.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

site De Heren Van