VOOR JOU

wil je ook een fotoshoot voor jouw prins of prinses?

Jantina Huizinga

Jantina Huizinga is fotograaf en moeder-van. Ze maakt van onze kinderen prachtige prinsen en prinsessen, door ze uit hun ‘normale’ omgeving te halen. In de winter-edtitie van het blad Lotje&co kan je haar foto’s bewonderen. Zou je dat ook voor jouw kind willen? En ben je lid/vriend van Lotje&co. Lees dan vooral even door. 

TEKST Silvie Warmerdam

Op de foto’s van Jantina Fotografie in de wintereditie van het tijdschrift Lotje&co zitten de kinderen voor een keer niet in hun rolstoel, maar in een koninklijke fauteuil. Vader Johan zegt over de foto van zijn zoon Pascal: ‘Het is mooi om Pascal te zien zitten in een gewone stoel in plaats van zijn rolstoel, met die mooie kleren aan. Op zo’n foto zie ik hem opeens anders, zie ik opeens de vooruitgang in zijn ontwikkeling… Ook al is het ook confronterend.’
En moeder Adriana over de foto van dochter Anouk: ‘Ze houdt van foto’s maken en van jurken, ze straalde helemaal tijdens de opnames. Dat was al een onbetaalbaar moment voor mij.’

Heb jij thuis ook zo’n prins of prinses-in-de-dop die heel graag op de foto wil? En ben je lid/vriend van Lotje&co? Maak dan gebruik van onze kortingsactie!

10% korting voor vrienden

Jammer, je hebt de fotoshoot die we in de kerstvakantie verlootten, niet gewonnen. Maar je kan altijd een gewone fotoshoot boeken bij Jantina. Als vriend van Lotje&co krijg je dan 10% korting! Een prachtig aanbod! Zo doe je mee: Laat een reactie achter onder deze post -vergeet niet je mailadres in te vullen- dan krijg je van ons via de email een kortingscode. Geef deze code aan Jantina Huizinga als je de afspraak maakt. Deze actie loopt tot 1 juli 2019.

Nieuwsgierig naar de winter-editie van Lotje&co? Neem hier een kijkje en blader door het nummer heen. 

We zijn blij met de actie die we samen met Jantina kunnen organiseren. Hoe meer zorgintensieve kinderen op de foto gaan, hoe meer ze gezien en gehoord worden, hoe meer we kunnen bereiken om onze draagkracht te vergroten. Doe jij ook mee?

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest