Agenda

Funpop 2017

20 mei 2017, Evenemententerrein "Kasteelpark Ter Horst" in Horst (Noord Limburg)

Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een beperking, dat dit jaar voor de 21e keer wordt georganiseerd. Het festival is voor iedereen toegankelijk, maar is vooral bedoeld voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking, hun familie, andere naasten en begeleiders. Bekijk het filmpje van vorig jaar (in dialect) voor een sfeerimpressie.

Wat: Funpop; hét openluchtfestival voor mensen met een beperking en hun familie
Waar: Evenemententerrein “Kasteelpark Ter Horst” in Horst (Noord Limburg)
Wanneer: zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 van 11.00 – 18.00 uur (het festivalterrein is open vanaf 10.00 uur)
Verkoop kaarten: online via de webwinkel van Funpop of op de dag zelf
Kosten: in de voorverkoop kost een dagkaart € 22,50 en een kaart voor twee dagen € 40. (De voorverkoop stopt een week voor het festival.)
Aan de dagkassa kost een dagkaartje voor zaterdag of zondag € 25,00. Aan de dagkassa worden geen kaarten voor twee dagen verkocht. Voor kinderen tot 6 jaar is de entree gratis.
Meer info: www.funpop.nl

Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een beperking, dat dit jaar voor de 21e keer wordt georganiseerd. Ieder jaar weten duizenden bezoekers hun weg naar dit festival te vinden. Het festival is voor iedereen toegankelijk, maar is vooral bedoeld voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking, hun familie, andere naasten en begeleiders.

Op het grote podium treedt elk jaar een keur van artiesten op. Zo zullen dit jaar onder andere Waylon, André Hazes, Xander de Buisonjé, Frans Duijts en nog vele anderen optreden.
Naast al deze artiesten strijden de finalisten van Funfactor, dé zangwedstrijd voor mensen met een beperking, op zondag om de hoogste eer.

Maar… Funpop is méér!
Er is een heuse festivalcamping, je kunt er knutselen, lekker eten en drinken, kleine kermisattracties bezoeken, snoezelen, geschminkt worden, dansen in de silent disco en muziek beleven met Senself. Artiesten, aromajockeys, lichtkunstenaars, smaakperformers en trillingmechanismen creëren een unieke ervaring die alle zintuigen prikkelt.

Bekijk ook de Facebookpagina van Funpop.

Geef een reactie

site De Heren Van