aanbieding

gedichtjes uit het hart


In haar prachtige gedichten, verbeeldt Connie Opmeer het leven van gezinnen met een zorgintensief kind.

TEKST Veronique Werz

Als Connie Opmeer begint met werken op KDC Maasplein in Alblasserdam wordt zij keer op keer geraakt door de kinderen die ze begeleidt. En het zijn niet alleen de kinderen die haar raken. In de ontmoetingen met ouders ontmoet ze ook hun zorgen, verlangens, de mooie en minder mooie emoties die het hebben van een zorgintensief kind nu eenmaal met zich meebrengt. Ze realiseert zich dat deze kracht van ouders en kinderen haar leven verrijken. Ze wil daar iets mee. Maar wat?

Connie begint gedichtjes te schrijven die het leven van deze kinderen verbeelden. In 2010 verscheen haar eerste dichtbundel ‘Gewoon Anders’. En nu is daar Mooi, Mooier, Mooist haar tweede boekje met 58 pareltjes over onze kinderen.

Ledenkorting € 2
Als lid van Lotje&co krijg je € 2 korting. Je betaalt € 7,95 ipv € 9,95 (inclusief BTW, maar exclusief € 3,50 verzendkosten, je ontvangt een factuur via Connie). Daarbij doneert Connie van ieder verkocht exemplaar € 1 aan het KDC Maasplein.
Weer een goede reden dus om lid te worden! Als je dat nog niet bent klik hier.

Wil je ook graag de bundel Mooi, Mooier, Mooist ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

samen maken we Lotje mogelijk

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest