Tegelspreuk

genieten van de kleine dingen en dat herhalen

genieten

Zo midden in de lente en net een paar prachtige warme dagen achter ons realiseer ik mij dat het altijd zo enorm genieten is. Genieten van de zon, de andere lucht, de warmte.

TEKST Veronique Werz

Genieten is ook zoiets dat we eigenlijk snel vergeten te doen. Want we denken dan vaak heel groot en vergeten dat juist het genieten zit in die kleine dingen van het leven.

Gisteren zag ik op Twitter een tweet van @kanteldenker. Het was zo’n mooie eerste warme avond en hij schrijft: ‘Heerlijk. We zitten nog steeds met dochterlief en een losse buurman buiten in de tuin met een heerlijke Rioja. Kijken naar de sterren. Zetten Grote Beer op van het Cocktail Trio en zijn gelukkig.’ Dat is genieten op de vierkante centimeter.

Ook Silvie laat zien dat Daniël echt groeit in zijn ontwikkeling, en ja natuurlijk geniet ze daarvan, maar ze geniet ook van de lente en wat dat doet met Daan.

Nynke geniet van het feit dat Siem eindelijk met de pot mee wil eten. Iets dat jaren echt een probleem was maar nu hun dagelijks ritme zoveel prettiger maakt.

Lotje&co laat zien dat het leven met een zorgintensief kind een kunst is in genieten van kleine dingen. En dat is iets dat veel ouders-van hebben geleerd en goed kunnen. Geniet je mee? Word dan ook lid.

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest