VOOR JOU

een gratis fotosessie; iets voor jouw gezin?

gratis fotosessie

Een echte fotoshoot voor je zorgintensieve kind, samen met de persoon die hem of haar het meest nabij is. Lijkt je dat wel wat? Lees dan verder en meld je aan voor een gratis sessie!

TEKST Silvie Warmerdam

Elf fotografen geven in de week van 1 t/m 7 oktober met elkaar 50 gratis fotosessies weg aan mensen met een ingrijpende ziekte. Ze mogen op de foto samen met die ene speciale persoon die er altijd voor hen is. Of personen die er altijd voor hen zijn. Meld je nu aan en maak kans op zo’n bijzondere sessie waarbij er alle ruimte is om ook je hart te luchten. En om -eindelijk- te vertellen aan die ene persoon wat hij of zij betekent in het leven van je kind.

De fotografen zijn aangesloten bij het Moment Design Collectief en doen graag mee. Ze beloven een verrassende, onvergetelijke sessie met als resultaat foto’s waar het leven en de liefde vanaf spat. Vorig jaar organiseerde het Collectief voor de eerste keer zo’n Betekenisweek. Mede door de vele ontroerende reacties, hebben ze besloten om ook dit jaar weer 50 sessies te organiseren door het hele land.
De fotografen fotograferen het liefst buiten, op een bijzondere locatie met natuurlijk licht en doen niet aan poseren en gemaakt lachen. Ze stellen vragen en laten een gesprek ontstaan.

Als je dit wat lijkt, meld je dan aan voor de Betekenisweek begin oktober. Op de site van het Moment Design Collectief vind je meer informatie, inclusief een lijstje welke fotografen meedoen en waar ze wonen.

Lees ook hoe onverwachte topfotografen de blits maakten met foto’s van Dirk Kuijt

Lotje&co is er voor alle ouders van zorgintensieve kinderen. Mooie gratis acties van organisaties met het hart op de juiste plek, geven we graag aan jullie door! Waardeer je dat? Steun ons dan:

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest