VOOR JOU

Hoe hou jij alle ballen in de lucht?

ballen in de lucht
12 april 2018

Fijn alle die ballen in de lucht maar misschien wordt het tijd om een dag voor jezelf in te plannen? Meld je dus aan voor een dag die helemaal draait om jou en die leert wat jij nodig hebt, om die ballen in de lucht te houden.

TEKST Veronique Werz

En ja dat is niet zo eenvoudig dat begrijp ik echt wel. Maar het is soms ook gewoon nodig om er weer fris en vol energie tegen aan te kunnen. Want in al dat zorgen en het in de lucht houden van al die ballen vergeet je jezelf best makkelijk. En voor je er erg in hebt, vallen alle ballen uit de lucht. En daarom is een dag helemaal voor jezelf misschien wel een goed idee. En dus is organiseert Lotje&co een training waarbij het nu eens helemaal om jou gaat. En dat doe je samen met andere ouders van een zorgintensief kind.

even praktisch
We gaan in ieder geval op 15 mei naar Arnhem en op 29 mei naar Eindhoven (en bij voldoende aanmeldingen kom ik naar Friesland op 22 mei).
En ja het is een hele dag dus vanaf 09.30 uur staat de koffie klaar en vanaf 17.00 uur sluiten we de deuren. Denk je eens in hoe dat voelt als je het idee hebt dat je beter leert jongleren omdat jij dat wil en niet omdat je het uit noodzaak doet.

trainers én moeders-van

Saskia Buma en Véronique Werz zijn beiden ervaren trainers én ervaringsdeskundig als het gaat om het hebben van een zorgintensief kind. Als geen ander weten zij hoe makkelijk je jezelf als ouder-van wegcijfert. En ze weten ook hoe het anders kan. Saskia en Véronique zijn geschoolde trainers die met hun rijke achtergrond graag samen met je aan de slag gaan.

cadeautje voor jezelf
Meld je aan via dit formulier en je inschrijving is definitief zodra we de betaling* binnen hebben. Een week voor aanvang van de training ontvang je meer informatie over locatie etc. Wij hopen jullie te zien en dus zeg ik tot 15 mei in Arnhem of 29 mei in Eindhoven.

*mocht je onverhoopt niet kunnen dan gelden de volgende afspraken: meld je je binnen 24 uur af dan moeten we helaas het volledige bedrag berekenen, meld je je binnen 72 uur af dan ontvang je het gehele bedrag minus € 5 administratiekosten retour.

Lees ook onze uitgebreidere verhaal over deze training!

En ja als je van de korting op deze training of andere activiteiten gebruik wil maken, is lid worden een goed idee.

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

2 reacties op “Hoe hou jij alle ballen in de lucht?”

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest