Tegelspreuk

ik ben niet goed genoeg is maar een emotie


We hebben er allemaal last van: het gevoel van te kort te schieten, niet genoeg te doen voor ons kind.

TEKST Silvie Warmerdam

Want dat ene onderzoek, waarom ben je daar nog niet achteraan gegaan? Je zou toch ook nog muziektherapie organiseren? En iemand die healings kan doen? En waarom heb je nog niet uitgezocht het nu zit met die alternatieve medicijnen, waar die moeder die het altijd zo goed voor elkaar heeft het over had?

Weet je, het kan altijd beter en dus doe je genoeg. Je rent genoeg in de rondte om voor je kind het beste van het beste te organiseren. ‘Wanneer zeg je: dit is voor ons genoeg?’ vraagt Maud zich terecht af. Een goeie vraag die we ons misschien wat vaker zouden moeten stellen. En wat minder vaak die andere vraag: hoe doet een ander het? Want van jezelf vergelijken met andere ouders wordt niemand beter, betoogt Elise.

Ik ben niet goed genoeg is inderdaad een emotie, die je dus ook naast je neer kan leggen en ‘ik doe het goed’ ervoor in de plaats te gaan voelen!

Lotje&co is er voor alle ouders van zorgintensieve kinderen, met elke dag persoonlijke verhalen en elke week een fijne tegelspreuk om nog ‘ns over na te denken,… Als donateur maak je het allemaal mogelijk

https://www.lotjeenco.nl/lotjeco/het-platform-voor-gezinnen-met-een-zorgintensief-kind/doneren/

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest