DOE MEE

fiets je mee voor het gebaar van waardering?

 Insurance Cycle Tour

We kennen het Gebaar van Waardering van HandicapNL; een doos vol verwennerijen die anderen voor ons, ouders van een zorgintensief kind, elk jaar in september kunnen aanvragen. Echt een gebaar van waardering dus. Die dozen kosten natuurlijk geld, geld dat op 24 mei bij elkaar gefietst wordt met de Insurance Cycle Tour. En daar kan jij weer aan mee doen...

TEKST Silvie Warmerdam

Van getrainde tourrijders tot fietsrecreanten en handbikers: iedereen kan meedoen aan de Insurance Cycle Tour. Op vrijdag 24 mei 2019 wordt de zesde editie van deze Tour opnieuw verreden in de Bollenstreek. Het inschrijfgeld van deze Tour bedraagt € 50,- en dat gaat in zijn geheel naar het Gebaar van Waardering. De Insurance Cycle Tour heeft dit jaar routes van 55, 85 en 135 kilometer en er is een kortere recreatieve tocht.

Lijkt je het leuk om aan deze sportieve dag mee te doen? Lekker fietsen met elkaar, door een mooie streek en ook nog ‘ns je bijdrage leveren aan die fijne verwenboxen? Geef je dan op via deze site van HandicapNL. Daar vind je ook meer informatie.
Kan je niet meefietsen, maar wil je wel meedoen aan deze gezellige dag? Wandel dan voor € 15,- mee naar Landgoed de Keukenhof in Lisse, met een kasteel, beeldentuin en kinderboerderij.

Lees ook over het Gebaar van Waardering, wat is dat ook al weer voor een actie?

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest