VOOR JOU

Jezelf kwijtgeraakt in je drukke gezin? Dan is dit jouw training!

jezelf kwijtgeraakt

Een zorgintensief kind is een baan erbij. Als ouder vergeet je dat nog wel eens. Dus dender je door in de waan van de dag met werk, zorg, andere kinderen en misschien ook nog wel zorgen om je eigen ouders. Tot je beseft: ‘En ik dan? Wat wil ik? Wat waren mijn dromen en ambities ook alweer? Ben jij op dat punt beland? Dan is dit de training voor jou.

TEKST Elise van der Velde

Tijdens de training ‘Hallo, hier ben ik’, draait het nu eens een keer allemaal om jou. Tijd voor jezelf dus, in een actieve vorm. Je gaat op zoek naar wat jou sterker maakt, zodat je weer met vertrouwen de toekomst in stapt. En leert weer iets meer controle te krijgen over je eigen leven. Want meer controle is de sleutel tot minder stress. Je leert waar jouw grenzen liggen, en hoe je ze bewaakt. Je gaat terug naar waar je jezelf bent verloren om zo nieuwe keuzes te kunnen en durven maken. Het is geen lichte training. Het vraagt wel degelijk een hoop zelfreflectie en delen, maar samen pakken jullie de draad op waar je was gebleven om zo weer te bouwen aan een toekomst. Een toekomst waar jij er mag zijn en je dromen ook.

trainers én moeders-van

Saskia Buma en Véronique Werz zijn beiden ervaren trainers én ervaringsdeskundig als het gaat om het hebben van een zorgintensief kind. Als geen ander weten zij hoe makkelijk je jezelf als ouder-van wegcijfert. En ze weten ook hoe het anders kan. Saskia en Véronique zijn geschoolde trainers die met hun rijke achtergrond graag samen met je aan de slag gaan.

je leert volgens de volgende methodieken:

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) gaat over gedrag en communicatie. Hoe reageer jij op wat er om je heen gebeurt? In taal en in houding. Hoe doe jij dat en hoe kun je dat eventueel veranderen of efficiënter inzetten?

TA (Transactionele Analyse) gaat vooral over de communicatie tussen mensen en vanuit welke eerste beweging jij die inzet. Je verleden en de manier waarop je ervaringen hebt opgeslagen spelen hier dus een rol in.

Oplossingsgericht Werken baseert zich op de gedachte dat iedereen alle mogelijkheden tot oplossingen in zich heeft.

Systemisch Werken is vooral bekend van familieopstellingen. Door je vraag te verbeelden (dus niet te vertellen!), ervaar je welke energie dit oproept en wat er eventueel nodig is om een ander pad te kiezen.

het mooiste cadeau voor jezelf

De training ‘Hallo, hier ben ik’ duurt de hele dag (10.00 – 17.00 uur) en wordt gehouden op een mooie locatie. Je bent er dus echt even helemaal uit. Speciaal voor Lotje-leden bieden wij de training aan voor € 99,-. Ben je geen lid? Dan betaal je € 125,-. Wil jij jezelf weer terugvinden en de balans binnen jouw gezin herstellen? Gun jezelf dit cadeau en meld je meteen aan via onderstaand formulier. Je inschrijving is definitief zodra wij de betaling hebben ontvangen.

praktische info

wanneer vrijdag 5 april 2019
kosten € 99 voor Lotje-leden en € 125 voor niet-leden (bedragen zijn incl btw)
waar omgeving Utrecht
trainer afhankelijk van het aantal deelnemers zullen beiden aanwezig zijn
Koffie/thee en lunch zijn inbegrepen

De training gaat door bij een minimum aantal van 6 deelnemers.

*mocht je onverhoopt niet kunnen dan gelden de volgende afspraken: meld je je binnen 48 uur af dan moeten we helaas het volledige bedrag berekenen, meld je je binnen 72 uur af dan ontvang je het gehele bedrag minus € 5 administratiekosten retour.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Lotje&co is er voor alle ouders van zorgintensieve kinderen, elke dag weer. Om hen overeind te houden terwijl zij 24 uur per dag voor hun kind zorgen, niet alleen vandaag maar ook morgen en overmorgen.  Maak jij ons werk mogelijk?

 

 

 

 

10 reacties op “Jezelf kwijtgeraakt in je drukke gezin? Dan is dit jouw training!”

 • Monique Hendriksen schreef:

  Goedemorgen
  Ik heb interesse in deze workshop en heb begrepen dat deze ook in beetsterzwaag wordt gegeven. Graag zou ik meer informatie willen over op welke dag dit is en hoe laat start het en hoe lang duurt het? Voordat ik mij opgeef moet ik wel eerst oppas regelen voor mijn zorg intensieve kind dusz dan is het handig om te weten wanneer de workshop is.

  Graag wacht ik uw antwoord af.
  Hartelijke groet
  Monique Hendriksen

 • E. den Burger schreef:

  Beste Saskia en Veronique,

  Hoeveel deelnemers kunnen er max per training meedoen?

  Mvg,
  Esther

  1. Veronique Werz schreef:

   Hallo Eshter, we gaan uit van een minimum aantal deelnemers van 8, het ideale aantal is 12 deelnemers. Groetjes, Veronique

 • Miranda schreef:

  Ik kan helaas niet zien waar en wanneer de trainingen gegeven worden. Waar kan ik dat vinden?

  1. Veronique Werz schreef:

   In het formulier staan de data en de locaties. Maar hier nog even op een rij.
   dinsdag 15 mei in Arnhem
   dinsdag 22 mei in Beetsterzwaar
   dinsdag 29 mei in Eindhoven

 • rosalinde schreef:

  ik wil me graag aanmelden voor 15 mei in arnhem. ik dacht dat ik al lid was, maar kennelijk nog niet (…?). dus ben ik net (weer?) lid geworden. alleen kan ik me nog niet aanmelden nu omdat de gegevens nog niet zijn verwerkt. houden jullie mijn plekje vrij?

  1. Veronique Werz schreef:

   Hallo Rosalinde, we houden zeker een plekje vrij en ik zie dat je aanmelding binnen is. Dank je wel en tot in Arnhem. Groetjes, Veronique

 • Veronique Werz schreef:

  Hallo Monique,

  Sorry maar ik had je reactie over het hoofd gezien. Excuses. De training zal een hele dag duren. We starten om 10 uur en het programma is rond 17 uur afgelopen. Hoop je hiermee alsnog voldoende te hebben geinformeerd en hopelijk tot ziens op een van de trainingen.

  Veronique

 • Josina schreef:

  Goedenavond,
  Ik kwam op jullie site terecht en zag drze workshop. Had ik dit maar eerder gezien. Wordt deze workshop in het najaar ook nog eens gegeven? Ik zou heel graag deelnemen.
  Met vriendelijke groet, Josina

  1. Veronique Werz schreef:

   Beste Josina,
   Ja de workshop zal in oktober/november nogmaals plaatsvinden in het midden van het land. We zullen eind in september beginnen met hierover te berichten. Maar stuur even een mailtje naar redactie@lotjeenco.nl dan zetten we je op de lijst van geïnteresseerden.

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

 • Ik word trouwe vriend
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest