Agenda

brussen onder elkaar

jonge mantelzorger
9 februari 2018, LOTGENOTENCONTACT | Apeldoorn

1 op de 4 jongeren tot 24 jaar groeit op met zorg voor de ander zegt ‘De Kap’. Dat is dus een enorm aantal jonge mantelzorgers waar we aandacht voor moeten en willen hebben.

TEKST Veronique Werz

De Kap is een stichting voor informele zorg in de omgeving van Apeldoorn. Zij ondersteunen mantelzorgers en bieden avonden aan waar je elkaar kunt ontmoeten. Lotje&co licht hier de avonden voor de jonge mantelzorger uit. Omdat het belangrijk is dat zij de aandacht krijgen die ze verdienen.

jonge mantelzorger
Als jonge mantelzorger leer je veel en vaak ‘mantelzorg’ je zelfs ongemerkt. Maar het is natuurlijk niet zo normaal en soms wordt het je dan ook wel wat te veel allemaal. Dan zou je willen dat je je ervaringen met iemand kunt delen die dezelfde zorgtaken heeft en dus jouw gevoelens en zorgen deelt.

De Kap organiseert daarom 4 avonden in 2018 voor precies die groep jonge mantelzorgers. Een avond om samen te eten en activiteiten te ondernemen. Even aandacht dus voor jou!

Wat lotgenotencontact
Voor wie jonge mantelzorgers tot 23 jaar
Waar Apeldoorn
Wanneer 9 februari, 23 maart, 25 mei en 22 juni
Meer informatie en aanmelden voor deze bijzonder avonden

Ook brus Jel vertelt: ‘Je bent vaak zo alleen met je gedachten over wat je als brus allemaal voor de kiezen krijgt.’

Heb jij ook een gratis activiteit en wil je die op de Lotje&co agenda delen? Stuur je activiteit naar redactie@lotjeenco.nl

word donateur van gezinnen met een zorgintensief kind

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest