DOE MEE

wil jij je verhaal delen aan onze keukentafel?

verhaal delen

Verhalen, dat is waar wij in geloven en waar wij en jullie je in herkennen. Verhalen over het leven met een zorgintensief kind. Verhalen die er toe doen, die ons een stem en een gezicht geven. Heb jij ook een verhaal te vertellen? Deel het dan aan onze keukentafel.

TEKST Veronique Werz

Want onze keukentafel is er voor al die ouders, brussen, opa’s en oma’s en hulpverleners die hun verhaal willen delen. Zodat andere gezinnen er herkenning en erkenning uit kunnen halen. Als je je verhaal instuurt is het wel fijn als je rekening houdt met een paar dingen.

zo stuur je je verhaal in en dit zijn de ‘spelregels’:
  • Mail je Word-document aan redactie@lotjeenco.nl
  • We vinden het fijn als de blog niet meer dan 500 woorden telt.
  • Lotje&co redigeert waar nodig, kort in als het moet, en kan heel soms een blog ook niet plaatsen.
  • Natuurlijk willen we graag dat een blog ook echt gelezen wordt en dus passen we soms de titel, tussenkoppen, het intro en de quotes aan.
  • Je behoudt zelf het auteursrecht, maar we zouden de blogs die we plaatsen, wel willen herplaatsen in de toekomst. Met het insturen van je blog ga je daar dus mee akkoord.
  • Ieder beeld dat je meestuurt dient rechtenvrij te zijn, Lotje&co is niet verantwoordelijk als dat niet het geval zou zijn.

Alvast heel erg bedankt, we zijn benieuwd!

Zou je beter willen leren schrijven? Doe dan mee met onze workshop op 8 februari, gegeven door niemand minder dan onze eigen Elise! 

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest