Filmpje

‘Mijn kind blijft heel’

29 juni 2017

Karin vertelt in dit filmpje hoe haar kind 'heel' blijft. Het zit 'm in de term zorgintensief. 'Die zegt iets over de extra zorg die ik als moeder verleen, en doet niets af aan mijn dochter.'

Karin Herrebout (50, organisatieadviseur en trainer) is moeder van Valentijn (19) & Serinde (17, HABC) en stiefmoeder van Semoira (27) & Jafta (23). Serinde is rolstoelgebonden en grotendeels zorgafhankelijk. Ze is een echte puber, zit op scouting en heeft een vriendje. Karin is getrouwd met theatermaker Wijnand. Ook Karin doneerde voor het voortbestaan van Lotje&co.

 Wijnand vertelde over zijn band met hun dochter Serinde: ‘ik leerde mijn zorgen niet in te houden’

Wat is jouw motivatie om Lotje&co te lezen? In welke verhalen herken jij jezelf? Wat brengt Lotje&co jou en jouw gezin? Spreek je eigen videoboodschap in zodat we die samen kunnen delen in onze Crowdfundingcampage. Stuur je bericht naar redactie@lotjeenco.nl.

We zijn benieuwd!

Ben jij ook betrokken bij Lotje&co? Wil je dat Lotje&co herkenbare artikelen blijft maken, in print en online? Dan is nu je hulp nodig. Ga naar https://www.lotjeenco.nl/help-je-mee en lees wat jij kan doen om Lotje&co overeind te houden. 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest