DOE MEE

Kinderverpleegkundige vh jaar!


26 juli 2017

Ben of ken jij dé Kinderverpleegkundige 'Family Integrated Care' van het jaar? Nomineer hem of haar dan nu!

Stichting Kind & Ziekenhuis is op zoek naar de opvolg(st)er van Clementine Dekkers, uitgeroepen tot ‘kinderverpleegkundige family integrated care 2016’. Zij ontving vorig jaar de wisselbokaal tijdens het congres ‘Medische Kindzorg: De vernieuwing!’.

Ben of ken jij die kinderverpleegkundige die het kind en gezin echt ziet als gelijkwaardig partner in de zorg en dat tot uiting laat komen in de praktijk? Voldoet hij of zij aan de volgende criteria?

  • De kinderverpleegkundige is werkzaam in een ziekenhuis, (kinder)thuiszorgorganisatie, verpleegkundige kinderdagverblijf, verpleegkundige kinderzorghuis (kinderhospice) of als zelfstandige bij gezinnen thuis.
  • De begrippen ‘Kind en gezin centraal’, ‘eigen regie’, ‘samen beslissen’ past de kinderverpleegkundige dagelijks merkbaar toe in de praktijk.
  • De kinderen en gezinnen die de kinderverpleegkundige ondersteunt met zorg ervaren zichzelf als onderdeel van het zorgteam.

Dan is het tijd om hem of haar in het zonnetje te zetten! Nomineer hem of haar dan nu als kinderverpleegkundige van het jaar via dit aanmeldformulier.

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest