ARCHIEF advertorials/oproepen

jouw kwaliteit van leven

kwaliteit van leven
22 november 2017

Hoe gaat het met jou? Wat gaat goed? Wat kan beter? Als ouder van een zorgintensief kind heb of neem je niet altijd de tijd om die vragen aan jezelf te stellen. Mijnkwaliteitvanleven.nl helpt je om op een rij te zetten wat jij nodig hebt om de dingen te blijven doen die jij belangrijk vindt. Tegelijkertijd draag je bij aan een landelijk onderzoek om de zorg te verbeteren. Doe je mee?

Lotje&co vindt het belangrijk dat de zorg om mensen blijft draaien. We zetten ons in om de draagkracht van ouders van zorgintensieve kinderen te versterken en te behouden. Daarom willen we je via deze weg uitnodigen om jouw situatie in beeld te brengen bij Mijnkwaliteitvanleven.nl.

Zo werkt Mijnkwaliteitvanleven.nl
Mijnkwaliteitvanleven.nl is een landelijk initiatief dat laat zien waar goede zorg om draait. Als zoveel mogelijk mensen twee keer per jaar de online vragenlijst invullen, komt in beeld wat belangrijk is in de zorg.
De vragen van Mijnkwaliteitvanleven.nl zijn gericht op het dagelijks leven, gezondheid en hoe je de zorg en omgeving daarbij waardeert. Door de online vragenlijst in te vullen krijg je inzicht in jouw eigen situatie, als ouder van een zorgintensief kind. Het helpt je om duidelijk aan te geven wat jij nodig hebt om de dingen te blijven doen die jij belangrijk vindt.

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een persoonlijk overzicht met daarin je eigen uitkomsten (Mijn Kwaliteitsmeter). Hiermee kan je jezelf voorbereiden op een gesprek over zorg en ondersteuning met familieleden, zorgverleners of iemand van de gemeente.

Landelijk onderzoek
Met het invullen van de vragenlijst draag je ook bij aan onderzoek om de zorg te verbeteren. De anonieme uitkomsten worden onder de aandacht gebracht van je gemeente en het ministerie. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen.

Meedoen?
Als je mee wilt doen, meld je dan hier aan. De vragenlijst ontvang je vervolgens per email.
(Werkt de link niet? Kopieer dan deze link naar de adresregels van jouw browserbalk: https://profiel.mijnkwaliteitvanleven.nl/registreren/?utm_source=lotjeenco&utm_medium=website&utm_campaign=lotjeenco-2017)

Dit bericht wordt je aangeboden door Mijnkwaliteitvanleven.nl

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest