Advertorial

lichtkunstwerken om bij weg te dromen vanaf het water

Blue Boat

Van 29 november 2018 tm 20 januari 2019 barst het Amsterdam Light Festival weer los.

TEKST Veronique Werz ism Blue Boat

200 kunstwerken verspreid over de stad, maken dat het Amsterdam Light Festival ieder jaar weer een happening is. Langs het water staan 24 prachtige kunstwerken die je allemaal in een luxe rondvaartboot kunt bewonderen.

daar wil je bij zijn toch?

Want hoe leuk is het om samen met je gezin te genieten van al die sprankelende lichtjes? En dan ook nog eens vanaf het water. Stap dus aan boord van één van de rondvaarten die Blue Boat Company speciaal voor dit festival heeft. Maak met elkaar vanaf het water deel uit van dit sprookjesachtige festival, want Blue Boat beschikt als enige rederij in Amsterdam over een rolstoeltoegankelijke steiger en boten.

voor welke rondvaart kies jij?
Amsterdam Light Festival Cruise (standaard)

Blue Boat> Deze vaart is geschikt voor iedereen – de afvaarten van 17:30 18:15, 19:45 & 20:30 zijn rolstoeltoegankelijk (graag telefonisch reserveren 020-6791370)
> In 90 minuten vaar je langs alle kunstwerken op de route en vertelt de gids je alles over de kunstwerken, de makers en hun ideeën achter en over de kunstwerken.
> Overdekte boot met bar en toilet (toilet is helaas niet rolstoelgeschikt)
> Vertrek vanaf de steiger aan de Stadhouderskade 501, tegenover het Hard Rock café op verschillende tijden tussen 17:00 & 21:00

Amsterdam Light festival open boat cruise

9Blue Boat0 minuten durende vaart langs alle kunstwerken op een open sloep
> Fantastisch uitzicht en uitleg van de kapitein
> Afvaart dagelijks om 17:00, 19:00 & 21:00 vanaf de steiger aan de Stadhouderskade 501, tegenover het Hard Rock café.

 

Amsterdam Light Festival KIDS cruise

Blue Boat> 90 minuten durende rondvaart langs alle kunstwerken, waarop een Nederlandstalige gids je het verhaal van het jongetje Claes vertelt en jullie met hem alle kunstwerken gaan ontdekken. Speciaal bedoeld voor families met kinderen.
> Overdekte boot met bar en toilet. Deze vaarten zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk
> Dagelijks afvaarten om 16:45 & 19:00 vanaf de steiger tegenover de Heineken Experience (Stadhouderskade 550)

Omdat niet alle boten zijn geschikt zijn voor rolstoelen en om lang wachten of teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om de dag van te voren even contact op te nemen met de reserveringsafdeling 020-6791370. Zij boeken je dan op een geschikte boot. Goed om te weten: alle boten hebben een toilet, maar deze zijn niet aangepast voor rolstoelen.

Heb jij ook een initiatief dat geschikt is voor het hele gezin? Laat het ons weten dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest