Tegelspreuk

jij bent mijn liever dan lief

houvast
TEKST Veronique Werz

Ik zelf had vroeger een beer waar ik mee sliep. Hij was mijn ‘liever dan lief’. En als ik niet wilde gaan slapen dan verstopte ik hem omdat ik dan niet kon slapen en op die manier had ik weer wat tijd gewonnen. Heel slim natuurlijk.

Zo gaat het ook vaak met onze kinderen. Ze hebben dingen, gewoontes die hen liever zijn dan lief en waar we soms mee tot wanhoop worden gedreven. Maar het is ook hun houvast. Krissie herkent dat wel. Ook Vera heeft haar houvast gevonden in iets dat haar liever dan lief is.

En soms bloeit er een prachtig idee uit het feit dat je ziet dat jouw liever dan lief het zwaar heeft. Of omdat je je belemmerd voelt en daardoor op zoek gaat naar de oplossing. Dat is wat deze vader deed die een app ontwikkelde zodat hij met zijn dochter kon communiceren. Hoe cool is dat?

Lotje&co deelt graag de oplossingen die we bedenken voor onze liever dan liefste. Maar dat hoeft niet altijd je kind te zijn. Samen bedenken we mooie oplossingen en ook daarom word je donateur.

https://www.lotjeenco.nl/lotjeco/het-platform-voor-gezinnen-met-een-zorgintensief-kind/doneren/

 

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest