losse nummers van het tijdschrift en de boeken koop je hier

Dit zijn verhalen die stichting Lotje&co in de afgelopen 10 jaar heeft geschreven, verteld en gedeeld. Onze en jullie verhalen.
Je kunt een groot deel nog steeds lezen door ze te bestellen. Dat kan via onderstaand formulier. Alvast veel leesplezier en dank voor je bestelling.

cover Lotje 25cover Lotje 26cover Lotje 27cover Lotje 28cover Lotje 29cover Lotje 30

 

Bestel- en leveringsvoorwaarden

Onze gegevens:
stichting Lotje&co
Bosstraat 71, 3971 XB Driebergen
e-mailadres: redactie@lotjeenco.nl
KvK: 30255773
BTW: NL 820503198 B01
IBAN: NL88 RABO 0154 3884 24

Prijzen
Genoemde prijzen zijn geldig tot 1 januari 2021, tenzij anders is vermeld. Indien prijzen door een kennelijke verschrijving en/of typefout foutief staan vermeld, is stichting Lotje&co niet gehouden de bestelling uit te voeren tegen de foutief weergegeven prijs. Alle prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders wordt vermeld.

Bezorgen en bezorgtermijn
Voor artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, streven wij naar de volgende bezorgtermijn:
Nederland: 3-5 werkdagen
In België en Duitsland: circa 7 werkdagen
Het kan zijn dat een product niet meer op voorraad is en ook niet meer leverbaar is. We berichten je hierover per e-mail.

Verzendkosten
Verzendkosten worden berekend aan de hand van de bestemming. Voor de bestemming worden de tariefzones van Postnl aangehouden.

Retourneren
Op alle bestelling zit een herroepingsrecht. Dat houdt in dat je altijd het recht hebt de bestelling te annuleren of het product binnen 3 dagen te retourneren. De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening. Het product dient in de originele verpakking en ongebruikt retour te worden gezonden naar: stichting Lotje&co, Bosstraat 71, 3971 XB Driebergen.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via redactie@lotjeenco.nl. Nadat wij het product retour hebben ontvangen en het in ongebruikte staat verkeert zullen wij het bedrag minus verzendkosten terugstorten.

>

Pin It on Pinterest