VOOR JOU

lotje&co Facebookfan?

word lid en vind elkaar bij Lotje&co
10 oktober 2017

Ik liet het jullie begin september al weten. Lotje&co gaat door met waar we goed in zijn: het samenbrengen van gezinnen met een zorgintensief kind. En dat lukt aardig maar kan veel beter. Want het zou zo fijn zijn als jullie, onze Facebookfans, allemaal lid zouden worden. Dat kan al vanaf €15 per jaar!

TEKST Veronique Werz

Bijna 14.000 mensen hebben hun weg naar onze Facebookpagina gevonden. 14.000 ouders, brussen en naasten van een zorgintensief kind. En bij ons bedoel ik Lotje&co. De plek waar we verhalen delen, ons gal kunnen spuwen als we het even zat zijn en waar we elkaar inspireren en leren van het leven te genieten. We houden jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes en we gaan als het moet op de barricade zoals bijvoorbeeld bij de problematiek rond het leerlingenvervoer. Ook hebben we trouwe bloggers die jullie meenemen in hun leven met een kind met een beperking. Dat geeft zoveel herkenning, erkenning en verkenning. Maar ja, dat gaat niet zonder jullie want samen maken we Lotje&co. Word dus nu lid.

We zetten de voordelen van je lidmaatschap even voor je op een rij:

Online
Via lotjeenco.nl inspireren we elkaar met verhalen, nieuws, tips en nog veel meer. Het gaat over jouw en het leven van gezinnen met een kind met een beperking. Als lid heb je volledig online toegang, dus ook tot de content van de voorgaande tijdschriften.

Social Media
Ontmoet elkaar op onze social media Facebook, Twitter en Instagram. Daar creëren we gespreksonderwerpen, delen we verhalen en inspireren jullie. Door het lidmaatschap maken jullie dat mogelijk, want content ontstaat helaas niet vanzelf.

Evenementen
Neem deel aan de Lotje&co Sneeuwdag. Ga een weekendje weg tijdens het brussenweekend of een dagje met het hele gezin naar de dierentuin. En daar kan je je als je lid bent van Lotje&co voor inschrijven.

Tijdschrift
Ontvang als lid twee keer per jaar hét tijdschrift met nog meer herkenning en (v)erkenning, het lidmaatschap kost inclusief tijdschrift €10 meer en is dus €25.

Kortingen
Ontvang als lid korting op geselecteerde producten zoals boeken, uitjes etc. Hou dus je lidmaatschapsnummer bij de hand!

Word gezien en gehoord
Samen onze stem laten horen tot in Den Haag. Lotje&co trekt hierbij op met organisaties die wij ondersteunen met jullie verhalen.

Samen maken we Lotje&co mogelijk!

samen maken we Lotje mogelijk

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest