Tegelspreuk

je mag best een beetje liever zijn voor jezelf

glimlach

Iedere ouder van een kind met een beperking verdient het om een glimlach te krijgen. Maar het begint bij jezelf.

TEKST Veronique Werz

We hebben het maar druk met ons gezin, werk, koken en al die taken die er nu eenmaal bij horen als je een gezin hebt. Dan hou je rekening met elkaar en soms vergeet je dan even een lieve glimlach naar jezelf. Daarom willen we je deze spreuk meegeven. Want als je jezelf niet kietelt, lach je nooit. Dus lach eens wat vaker naar jezelf, ook als het even minder gaat. Vier je succes, vier het leven en vier al die mooie eigenschappen die jij hebt om met zoveel liefde en geduld iedere dag weer er te zijn, voor je gezin en de mensen die je lief zijn.

Ook Krista geeft toe dat verlangen niet iets is wat makkelijk naar boven komt. Sterker nog tijdens het grote Verlangen-debat dat Lotje&co organiseerde bleek al snel hoe moeilijk het is om überhaupt te achterhalen wat je verlangen is. Krista weet het nu in ieder geval wel.

Zijn jullie ook een beetje lief voor Lotje&co en steun je ons door donateur te worden? Of lid?

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest